Κέρδη για τις αγορές της Ασίας πλην Τόκιο

1 λεπτό ανάγνωση
30 Μαρτίου 2016

Ανοδικά τερμάτισαν σήμερα τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, με εξαίρεση το Τόκιο, το οποίο επηρεάστηκε δυσμενώς από την ενδυνάμωση του ιαπωνικού γεν.

Συγκεκριμένα, ο Nikkei 225 υποχώρησε κατά 1,31% στις 16.879 μονάδες, ενώ αντίθετα, ο κορεάτικος Kospi ενισχύθηκε κατά 0,36% στις 2.002 μονάδες. Στην Αυστραλία, ο ASX 200 κινήθηκε οριακά ανοδικά κατά 0,12% στις 5.010 μονάδες.

Στην Κίνα, το χρηματιστήριο της Σαγκάη κατέγραψε άνοδο κατά 2,16% στις 2.983 μονάδες και το χρηματιστήριο της Σένζεν κατά 2,87% στις 504 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ, ο Χανγκ Σενγκ ενισχύθηκε κατά 1,66% στις 20.705 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράλι στην Ασία: Ιστορικό άλμα στη Νότια Κορέα και άνοδος 3,5% για τον Nikkei

Ισχυρά κέρδη καταγράφουν την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια, μετά τις βαριές απώλειες

Ασιατικά χρηματιστήρια: Ισχυρές απώλειες μετά την πτώση της Alphabet – «Βουτιά» άνω του 5% στη Νότια Κορέα

Με σημαντικές απώλειες κινούνται την Παρασκευή τα ασιατικά χρηματιστήρια.

Ασιατικά χρηματιστήρια: Πτώση σε Nikkei, Topix και Kospi λόγω Ιράν

Οι ασιατικές αγορές χάνουν έδαφος την Παρασκευή.