ΚΙΝΑΛ: 83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους υποψηφίους προέδρους

4 λεπτά ανάγνωση
21 Οκτωβρίου 2021

Στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης έληξε η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Λίγη ώρα αργότερα η ΕΔΕΚΑΠ του ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι «83.000 πολίτες δήλωσαν τη στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα εντός της προθεσμίας που είχε οριστεί η κατάθεση των υπογραφών των υποψηφίων Προέδρων του Κινήματος Αλλαγής .

Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι :

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

83.000 πολίτες δήλωσαν την στήριξή τους στους συντρόφους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία του Κινήματος, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.

Το Κίνημα Αλλαγής, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη δυναμώνει και θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) προχωρά στις προβλεπόμενες διαδικασίες σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ.1 του Καταστατικού για την ανακήρυξη των υποψηφίων.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ο δειγματοληπτικός έλεγχος κι αναμένεται να προχωρήσει στη τυπική ανακήρυξη των υποψηφίων τα επόμενα 24ωρα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Βελόπουλος: «Αν κερδίσω, μετά τις εκλογές δεν θα συνεργαστώ με κανέναν»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιλέγει να επενδύσει σε μια ρητορική «αυτοδυναμίας», ωστόσο η

Αδ. Γεωργιάδης: «Θα πάρουμε την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική πορεία της κυβέρνησης, τονίζοντας

Γ. Κεφαλογιάννης: «Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους – Θα έχουμε αυτοδυναμία»

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στον προβλεπόμενο