Κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης τον Μάιο θέλουν κυβέρνηση-δανειστές – πονοκέφαλος το Δημόσιο

3 λεπτά ανάγνωση
26 Φεβρουαρίου 2018

Στόχος είναι έως την Πέμπτη να εντοπισθεί σε ποια από τα 88 προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης υπάρχουν προβλήματα τεχνικής φύσεως για να επιλυθούν, δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ολοκλήρωση των σημερινών επαφών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.

Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε πως τέτοια είναι ζητήματα του δημοσίου και της τοποθέτησης γενικών γραμματέων και διευθυντών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο προγραμματισμός έχει τρία σκέλη: Πώς θα τελειώσουν όλα τον Μάιο, να εντοπιστούν τα εν δυνάμει προβλήματα (π.χ. με το θέμα του Δημοσίου που είναι χρονοβόρο) και πώς αυτά θα αντιμετωπιστούν. «Θέλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ συμπεριλαμβανομένου του χρέους να κλείσουν έως τον Ιούνιο», επεσήμανε.

«Θέλουμε όλα τα κομμάτια του παζλ (συμπεριλαμβανομένου του χρέους) να κλείσουν έως τον Ιούνιο», επεσήμανε.

Αύριο Τρίτη οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων. Επαφές με τους επικεφαλής των κλιμακίων θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη έως το μεσημέρι, προκειμένου οι επικεφαλής να αναχωρήσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας και να επιστρέψουν μετά το Πάσχα.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λ. Καρχιμάκης: «Όταν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ θα συζητήσουμε με τα άλλα κόμματα στη βάση του προγράμματός μας»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Καρχιμάκης δήλωσε πως «όταν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ

Π. Μαρινάκης για κόμμα Καρυστιανού: «Ακούμε συζητήσεις που μας γυρίζουν 200 χρόνια πίσω»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά των σεναρίων δημιουργίας

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας έλεγε για τη συμφωνία “δεν είναι μαύρο, δεν είναι άσπρο, είναι γκρι”»

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, οι διαπραγματεύσεις μπαίνουν σε τροχιά χάους.