Κουβέλης: Με προϋποθέσεις θα επέστρεφα στον αλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ

3 λεπτά ανάγνωση
9 Φεβρουαρίου 2016

Σενάριο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» όπως τόνισε.

Ο κος Κουβέλης αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί είπε ότι «Η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα…Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

Σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

«Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες» είπε χαρακτηριστικά «αλλά υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξυπνάδες δεν πέφτουν οι τιμές: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο έργο ξανά

Το ΠΑΣΟΚ είδε την πλατφόρμα posokanei και έτρεξε να τη βαφτίσει «πόσο

Real Polls: Στο 28,3% η ΝΔ – Κάτω από το 10% το ΠΑΣΟΚ – Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%

Στις 6,9 μονάδες κατέγραψε η Real Polls το προβάδισμα της ΝΔ στην

Μπ. Παπαδημητρίου: «Πρέπει να σταματήσει ο κ. Τσίπρας να κάνει τόσο εύκολη τη δουλειά για τον κ. Μητσοτάκη, έλεος!»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα και του χρεώνει