Κρίσιμο ραντεβού Τσακαλώτου – Σόιμπλε στο Βερολίνο

2 λεπτά ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2016

Κρίσιμη συνάντηση με τον γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα έχει σήμερα στο Βερολίνο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο πλαίσιο των επαφών με τους ευρωπαίους ομολόγους, πριν την πρώτη κρίσιμη αξιολόγηση.

Ο έλληνας ΥΠΟΙΚ έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές στη Ρώμη, το Παρίσι, το Ελσίνκι και το Άμστερνταμ, αποσπώντας θετικά σχόλια από τους ομολόγους του.

Παρέμβαση υπέρ της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα έκανε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιού, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του.

Επεσήμανε το σημαντικό ρόλο του Ταμείου στη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων προτρέποντας παράλληλα την ελληνική κυβέρνηση να τις συνεχίσει και να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς της εταίρους.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και