Κ. Κυρανάκης για κόμμα Σαμαρά: «Με οσμές δεν κερδίζονται εκλογές»

2 λεπτά ανάγνωση
31 Αυγούστου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να συντηρήσει τα σενάρια για νέο κόμμα, όμως η πολιτική δεν προχωρά με προσωπικές πικρίες και παλιούς εσωκομματικούς λογαριασμούς.

Η αιχμηρή φράση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη περιγράφει το βασικό πρόβλημα ενός τέτοιου εγχειρήματος: οι ψηφοφόροι ζητούν συγκεκριμένο πρόγραμμα, σύγχρονες λύσεις και πειστική κυβερνητική πρόταση.

Αντίθετα, ο πρώην πρωθυπουργός επενδύει στη νοσταλγία, στην καταγγελία και στη δυσαρέσκεια απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Χωρίς σαφή κοινωνική βάση και ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία, ένα κόμμα Σαμαρά κινδυνεύει να μείνει μια προσωπική απόπειρα πολιτικής εκδίκησης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τ.Νικολαΐδης: «Ο Τσίπρας είναι δεκανίκι της ΝΔ»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Τ. Νικολαΐδης, χαρακτηρίζοντάς τον ευθέως

GPO: Χαστούκι για Τσίπρα και Καρυστιανού – Σταθερά μπροστά η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της στην πολιτική σκηνή, σύμφωνα με

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης κρίνεται για τα μέτρα, Τσίπρας και Ανδρουλάκης για τα λόγια

Η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ αποκαλύπτει μια καθαρή διαφορά.