Λαπαβίτσας: Πώς θα πάμε στις εκλογικές μας περιφέρειες;

3 λεπτά ανάγνωση
23 Ιουνίου 2015

O βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit, δηλώνει ότι «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σημαντικό πολιτικό πρόβλημα με τη συμφωνία».

«Αν οι μεταρρυθμίσεις αποτελούνται κυρίως από μέτρα λιτότητας που επηρεάζουν αρνητικά τις καθημερινές ζωές των πολιτών τότε θα υπάρχουν σημαντικά πολιτικά προβλήματα» τονίζει και συνεχίζει: «Πώς θα επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες για να εξηγήσουν τη συμφωνία στους ψηφοφόρους;».

Ο ίδιος, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ρήγμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές λέγοντας ότι «αυτό δεν θα αποτελέσει έκπληξη για μένα».

«Αλλά αυτό δεν θα οφείλεται στο ότι η ελληνική πλευρά δεν θέλει να συμβιβαστεί. Οι δανειστές απαιτούν την πλήρη παράδοση» σημπληρώνει και τάσσεται υπέρ της εξόδου από το ευρώ είτε για πέντε χρόνια είτε με αμοιβαία συμφωνία ώστε -όπως λέει- η ελληνική οικονομία να ανασάνει.

Πηγή: Aixmi

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ φοβάται να βρεθεί με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική κάλπη»

Ο Κώστας Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «10 Παντού» και μίλησε για

Μ. Παπαδημητρίου: «Όσο χαμηλότερα πέφτει η αντιπολίτευση τόσο ευκολότερα θα κερδίσει ο Κ. Μητσοτάκης»

Την εκτίμηση ότι η εικόνα της αντιπολίτευσης ενισχύει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.