Μ. Θεοδωρακόπουλος: Η Ελληνικός Χρυσός ουδέποτε παρανόμησε

2 λεπτά ανάγνωση
19 Αυγούστου 2015

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την απόφαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης να προχωρήσει σε αναστολή των τεχνικών μελετών Σκουριών και τμήματος της Ολυμπιάδος για λόγους, όπως αναφέρει, “παράβασης των όρων των τεχνικών μελετών”, αναφέρει ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Ελληνικός Χρυσός, απαντώντας σε δημοσιογράφους.

«Η Ελληνικός Χρυσός, ουδέποτε παρανόμησε και βρίσκεται τώρα σε φάση αξιολόγησης της υπουργικής απόφασης, με την οποία διαφωνούμε και η οποία θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση 5.000 κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής.

Σε κάθε περίπτωση όμως η Ελληνικός Χρυσός θα υπερασπισθεί με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει τόσο την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά της στην περιοχή και στους κατοίκους της, όσο και τις δουλειές χιλιάδων ανθρώπων που απασχολούνται σε αυτήν», κατέληξε ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,

Συνελήφθη ο γιος του ιδρυτή της MANGO για τον θάνατο του πατέρα του

Σοκ προκαλεί η υπόθεση γύρω από τον θάνατο του ιδρυτή της γνωστής

Νέα εποχή ransomware: Λιγότερες ομάδες, μεγαλύτερος κίνδυνος για τις επιχειρήσεις

Το ransomware δεν είναι πλέον αυτό που γνωρίζαμε: λιγότερες ομάδες, μεγαλύτερη ισχύς