Χ. Μαμουλάκης: Παραιτήθηκε από βουλευτής

2 λεπτά ανάγνωση
19 Οκτωβρίου 2026

Την παραίτηση από το Βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου ο μέχρι σήμερα ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Η ανακοίνωσή του:

“Μόλις υπέβαλα την παραίτησή μου από το αξίωμα του Βουλευτή Ηρακλείου. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας κύκλος έκλεισε. Η αφοσίωσή μου όμως στον τόπο μου και στους ανθρώπους του παραμένει αμετάβλητη. Με βαθιά πίστη στη Δημοκρατία και στις ηθικές και πολιτικές απαιτήσεις της, παραμένω στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μάχης.

Έχω πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά μας. Αλλά και της ευθύνης που μας αναλογεί. Με συνέπεια, αποφασιστικότητα και αίσθημα ευθύνης, συνεχίζω με μοναδικό γνώμονα το μέλλον του τόπου μου και της πατρίδας μας.”

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γκίλφοϊλ φεύγει, ο διάδρομος μένει

Χωρίς πρέσβη των ΗΠΑ θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα η Ελλάδα έως

Opinion Poll: Μπροστά η ΝΔ, στασιμότητα για Τσίπρα – Το ΠΑΣΟΚ κλείνει την ψαλίδα

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll αποτυπώνει ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ και ανταγωνισμό

Opinion Poll: Στο 30,3% η ΝΔ – Στο 4,5% η Καρυστιανού – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Στη μεγάλη δημοσκόπηση της Opinion Poll, οι πολίτες κρίνουν τα μέτρα της