Με δίδυμο Ακριβοπούλου-Καψώχα στη μάχη της κοινοβουλευτικής ενημέρωσης ο ΣΥΡΙΖA

2 λεπτά ανάγνωση
31 Μαρτίου 2021

Δύο παλιούς γνώριμους από την κοινή τους πορεία στην κρατική τηλεόραση της περιόδου διακυβέρνησης, τοποθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Την Κατερίνα Ακριβοπούλου και τον Σωτήρη Καψώχα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι δύο δημοσιογράφοι μάλιστα επισκέφθηκαν σήμερα τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους ενημέρωσαν για τα νέα τους καθήκοντα.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Σωτήρης Καψώχας, ως παρουσιαστές στην ΕΡΤ είχαν δεχθεί πυρά ακόμη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Ευκλείδη Τσακαλώτου, για την προπαγανδιστική τακτική μέσω της ΕΡΤ. Οταν αποχώρησαν από τη δημόσια τηλεόραση άφησαν αιχμές κατά της νέας κυβέρνησης, ενώ ο Σ. Καψώχας είχε προκαλέσει σάλο με μια χυδαία ανάρτησή του.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ. Φάμελλος: «Να δώσουμε μια πρόταση για να φύγει η κυβέρνηση διαφθοράς του Μητσοτάκη»

Η τοποθέτηση του Σωκράτη Φάμελλου, με χαρακτηρισμούς περί «κυβέρνησης διαφθοράς», εγείρει ερωτήματα

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της