Με το δεξί η Εθνική

4 λεπτά ανάγνωση
2 Σεπτεμβρίου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Με ένα εκπληκτικό γκολ φάουλ στα τελευταία 1:30 του Γιάννη Αντετοκούνμπο χάρισε στην Εθνική τη νίκη απέναντι στην Κροατία (89-85) στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022.

Η Εθνική έφτασε να προηγείται ακόμη και με 17 πόντους στο πρώτο 20λεπτο, εκμεταλλευόμενη την προσαρμογή της Κροατίας στον Αντετοκούνμπο και καταφέρνοντας με Θανάση Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη να καλύψει την θεωρητική υπεροχή που είχαν οι Κροάτες ελλείψει των Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιάννης Αντετοκούνμπο με 27 πόντους έκαστος. Για την Κροατία ξεχώρισαν οι Σμιθ με 23 και Μπογκντάνοβιτς με 19 πόντους.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.