Μειώνει τις τιμές στόχων των ελληνικών τραπεζών από 8% έως και 17% η Goldman Sachs

2 λεπτά ανάγνωση
8 Δεκεμβρίου 2017

Σε ισχυρή μείωση των τιμών στόχων των ελληνικών τραπεζών από 8% έως και 17% προχωρά η Goldman Sachs σε νέο report της στο οποίο τονίζει ότι μετά και τα αποτελέσματα γ τριμήνου, τα έσοδα πιέζονται ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την ποιότητα του ενεργητικού, εν όψει των stress test.

Πιο αναλυτικά  μειώνει κατά 8% και στα 2,40 ευρώ την τιμή στόχο της Alpha Bank, από 2,60 ευρώ προηγουμένως διατηρώντας τη σύσταση buy, μειώνει κατά 13%  και στα 0,28 ευρώ από από 0,32 ευρώ προηγουμένως την τιμή-στόχο της Εθνικής Τράπεζας με σύσταση neutral, μειώνει κατά 23% και στα 0,85 ευρώ την τιμή-στόχο της Eurobank από 0,95 ευρώ πριν με σύσταση neutral, και κατά 17% στα 3,10 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της Πειραιώς από τα 3,75 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση neutral.

Η Goldman Sachs επισημαίνει ότι οι ελληνικές τράπεζες παρουσίασαν το δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο συνολικών ζημιών λόγω: (1) των απωλειών στα έσοδα, (2) της αύξηση των LLPs, και (3) της διακοπής δραστηριοτήτων.

Κούρταλη Ελευθερία

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Οι τράπεζες περιόρισαν τις απώλειες – Υψηλός τζίρος και έντονες διακυμάνσεις

Μπορεί η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο να ολοκληρώθηκε με οριακές απώλειες.

Eurobank: Χρηματοδοτήσεις άνω των €1,3 δισ. στην Κρήτη έως το 2028

Η Eurobank εκτιμά ότι οι συνολικές χρηματοδοτήσεις της στην Κρήτη κατά την

Deutsche Bank: Νέες αναβαθμίσεις στις ελληνικές τράπεζες – Η Eurobank κορυφαία επιλογή

Ψήφο εμπιστοσύνης στις ελληνικές τράπεζες δίνει η Deutsche Bank.