Μέλη συμμορίας οι 3 προσαχθέντες – ομολόγησαν τη ληστεία στου Φιλοπάππου

3 λεπτά ανάγνωση
24 Αυγούστου 2018

Μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και επιτίθενται σε τουρίστες για να κλέψουν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια πιστεύεται πως είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις αλλοδαποί που προσήχθησαν χθες βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το θάνατο του Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου τη νύχτα της 15ης Αυγούστου, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 17 και 28 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα, όπως και για έναν Ιρακινό, ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ομολογήσει την πράξη τους, αρνούμενοι όμως ότι έσπρωξαν τον Νίκο Μουστάκα στο γκρεμό.

Υποστηρίζουν ότι επιχείρησαν να ληστέψουν εκείνον και τη φίλη του με την απειλή ενός σπασμένου μπουκαλιού, ο νεαρός αντιστάθηκε, παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.

Τους δύο εκ των συλληφθέντων τους έχει αναγνωρίσει και η Πορτογαλίδα φίλη του άτυχου Νίκου.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στ. Κούλογλου: «Για την Καρυστιανού ισχύει φράση εδοξάσθη κρυπτόμενος και εξευτελίσθη εμφανιζόμενος»

Ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε τη δημόσια παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού χρησιμοποιώντας τη

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

«Η Ισχύς εν τη Ενώσει» για καλό ή και …για κακό

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει (Πλάτων) Είδε ο Gypsy τη γενιά του και