Μέσω βιντεοκλήσης το αυριανό Eurogroup

2 λεπτά ανάγνωση
15 Μαρτίου 2020

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ θα συνεδριάσουν αύριο Δευτέρα μέσω βιντεοκλήσης για να συζητήσουν τις επιπτώσεις της επιδημίας του νέου κορωνοϊού και μέτρα για τη στήριξη των οικονομιών τους.

Ο Μάριο Σεντένο, ο πρόεδρος του Eurogroup, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter αργά χθες Σάββατο ότι η αίσθηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και οι συντονισμένες προσπάθειες είναι άνευ προηγουμένου.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης επρόκειτο να συναντηθούν στις Βρυξέλλες αύριο Δευτέρα, όμως ο Σεντένο διευκρίνισε ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω βιντεοκλήσης λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της επιδημίας covid-19.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Συναγερμός στα ομόλογα – Κοντά στο 5% το κόστος δανεισμού

Η Γαλλία αντιμετωπίζει ισχυρές πιέσεις για άμεση έγκριση του προϋπολογισμού του 2027.

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο. Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

Την πεποίθηση ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα υπερβεί τον στόχο, εξέφρασε ο

Κ. Πιερρακάκης: «Τεράστιος κίνδυνος» ενεργειακής κρίσης

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης προειδοποιεί για τεράστιο κίνδυνο στην οικονομία και ζητά στήριξη