Μικρά κέρδη για την Ασία

2 λεπτά ανάγνωση
22 Αυγούστου 2017

Με μικρά κέρδη ολοκλήρωσαν τη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, με τους επενδυτές να αναμένουν το ετήσιο τραπεζικό συμπόσιο του Τζάκσον Χολ, το οποίο θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας.

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε οριακά κατά 0,02% στις 19.397 μονάδες και ο δείκτης Topix αυξήθηκε κατά 0,11% στις 1.597,01 μονάδες. Στην Κίνα, παράλληλα, το χρηματιστήριο της Σαγκάη σημείωσε κέρδη κατά 0,10% στις 3.290 μονάδες.

Στη Νότια Κορέα, ο δείκτης Kospi κινήθηκε ανοδικά κατά 0,44% στις 2.365 μονάδες και στο Χονγκ Κονγκ, ο δείκτης Χανγκ Σενγκ κατέγραψε αύξηση κατά 1,04% στις 27.437 μονάδες. Στην Αυστραλία, τέλος, ο δείκτης ASX 200 παρουσίασε βελτίωση κατά 0,39% στις 5.747 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Allwyn: Αύξηση 24% στα EBITDA το α΄3μηνο

Αύξηση στα έσοδα και τα EBITDA καταγράφει ο όμιλος της Allwyn στα

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Άνοδος 33,2% στα καθαρά κέρδη το α’ τρίμηνο

Ισχυρή αύξηση κερδοφορίας κατέγραψε ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατά το α’ τρίμηνο

Alpha Bank: Στα €182 εκατ. τα κέρδη μετά από φόρους το α΄3μηνο 

Στα 182 εκατ ευρώ διαμορφώθηκαν κέρδη μετά από φόρους της Alpha Bank το