Μητσοτάκης: Χρειάζεται να μπει φρένο στην υπερφορολόγηση

3 λεπτά ανάγνωση
11 Απριλίου 2017

Τη δέσμευσή του για μια Συμφωνία Αλήθειας, που θα βάζει φρένο στην υπερφορολόγηση, επανέλαβε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τους προέδρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γ. Στασινό, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κ. Κόλλια, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μ. Βλασταράκο και τον εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Παπαδόπουλο.

Στο πλαίσιο αυτής της Συμφωνίας Αλήθειας, το κράτος θα επιβάλλει λιγότερους φόρους και εισφορές και οι φορολογούμενοι θα δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και θα είναι συνεπείς σε λογικές φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις.

Όπως επισήμανει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι συνθήκες ασφυξίας στην πραγματική οικονομία, η υπερφορολόγηση και οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές που οδηγούν στο κλείσιμο χιλιάδες «μπλοκάκια» και στη μετανάστευση ικανό και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων