Μοσκοβισί: «Η 4η και τελική αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη – η γραμμή τερματισμού είναι ορατή!»

2 λεπτά ανάγνωση
2 Μαρτίου 2018

Ως εξαιρετική είδηση καλωσορίζει την επιβεβαίωση της ολοκλήρωσης των 110 προαπαιτουμένων, ο Γάλλος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Μοσκοβισί σημειώνει πως ανοίγει ο δρόμος για την περαιτέρω εκταμίευση της δόσης ύψους 5,7 δισ. ευρώ και δηλώνει βέβαιος ότι η τέταρτη και τελική αξιολόγηση θα προχωρήσει εξίσου ομαλά, τονίζοντας ότι η γραμμή τερματισμού είναι ορατή.

Αναλυτικά ο επίτροπος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Εξαιρετική είδηση ότι έχει επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση των 110 προαπαιτουμένων, ανοίγοντας το δρόμο για περαιτέρω εκταμίευση της δόσης ύψους 5,7 δισ. ευρώ. Η τέταρτη και τελική αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη και είμαι βέβαιος ότι θα προχωρήσει εξίσου ομαλά. Η γραμμή τερματισμού είναι ορατή!».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού

Γ. Χαντζηνικολάου (Τράπεζα Πειραιώς): Με ρευστότητα και γνώση, οι τράπεζες στηρίζουν την οικονομία

Ο Γιώργος Χαντζηνικολάου τόνισε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών ότι η πιστωτική

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει