Μοσκοβισί: Η Ελλάδα έχει εκπληρώσει το 90% των προαπαιτούμενων

3 λεπτά ανάγνωση
19 Φεβρουαρίου 2018

Κατά την άφιξή του στη συνεδρίαση του Eurogroup ο Πίερ Μοσκοβισί υπογράμμισε πως η Ελλάδα έχει εφαρμόσει το 90% των προαπαιτούμενων και θα πρέπει να επιστρέψει στην ανάπτυξη με πρόγραμμα εποπτείας αλλά και μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.

Αναλυτικά αναφορικά με την Ελλάδα ο κ. Μοσκοβισί υπογράμμισε: «Η σημερινή συζήτηση θα επικεντρωθεί στην Ελλάδα και στην σημαντική πρόοδο που η χώρα έχει καταγράψει αναφορικά με το τρίτο πρόγραμμα».

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ σημείωσε επίσης πως «Αυτό που αναμένεται να σημειώσω στους υπουργούς είναι πως σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί από την Ελλάδα και πως το 90% των προαπαιτούμενων έχει ολοκληρωθεί. Με βάση τα παραπάνω θα πρέπει να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα πως η χώρα στους επόμενους 6 μήνες θα μπορέσει να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα και να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την ευημερία με μία περίοδο εποπτείας αλλά και μέτρα με τα οποία θα ελαφρύνουν το χρέος της».
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Αρείου Πάγου για τα κόκκινα δάνεια – Πώς θα υπολογίζονται οι τόκοι

Από την ολομέλεια του ΑΠ δημοσιεύθηκε σήμερα η απόφασή της, η οποία

Κ. Βελόπουλος: «Εμείς θα κάνουμε €500 αύξηση στους μισθούς, συντάξεις, δώρα»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι μια κυβέρνηση της Ελληνικής Λύσης θα προχωρούσε