myΔΕΗ: Νέες προσφορές και επιβραβεύσεις μέσω myRewards Coupons

5 λεπτά ανάγνωση
28 Απριλίου 2026

Πρόσβαση σε νέες εκπτώσεις και προσφορές για καθημερινές αγορές και υπηρεσίες αποκτούν οι πελάτες της ΔΕΗ μέσω της πλατφόρμας myΔΕΗ.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης myRewards Coupons καλύπτει άμεσα τις καθημερινές τους ανάγκες.

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν και να αξιοποιούν εύκολα τις διαθέσιμες προσφορές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, αξιοποιώντας ένα δίκτυο που περιλαμβάνει 192 συνεργάτες με περισσότερες από 218 διαφορετικές προσφορές. Ενδεικτικά, περιλαμβάνονται προσφορές όπως κουπόνι 10 ευρώ για παραγγελίες μέσω efood, έκπτωση 20% σε κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω Ferry scanner, καθώς και έκπτωση 20% σε αγορές από το ABOUT YOU, ενώ το χαρτοφυλάκιο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες συνεργασίες και κατηγορίες, ενισχύοντας το πρακτικό όφελος σε καθημερινή βάση.

Το myRewards Coupons είναι πλήρως ενσωματωμένο στο περιβάλλον του myΔΕΗ, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση και χρήση των διαθέσιμων προσφορών, χωρίς επιπλέον διαδικασίες. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις επιλογές, να εντοπίσει εκείνες που τον ενδιαφέρουν και να τις αξιοποιήσει άμεσα, με την επιβράβευση να συνδέεται με απλό τρόπο με την καθημερινή του δραστηριότητα.

Ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον υπηρεσιών

Με τον τρόπο αυτό, η ΔΕΗ ενισχύει τον ρόλο του myΔΕΗ ως κεντρικού σημείου διαχείρισης της σχέσης με τον πελάτη, προσθέτοντας ένα ακόμη εργαλείο που προσφέρει άμεσο και μετρήσιμο όφελος. Παράλληλα, διαμορφώνει ένα πιο ολοκληρωμένο ψηφιακό περιβάλλον υπηρεσιών, στο οποίο η ενέργεια συνδέεται με λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη συνολική στρατηγική της ΔΕΗ για την ανάπτυξη ενός ενιαίου ψηφιακού οικοσυστήματος, που αξιοποιεί την τεχνολογία για να προσφέρει πιο απλές, άμεσες και προσωποποιημένες εμπειρίες εξυπηρέτησης σε όλα τα σημεία επαφής.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ: Παράδειγμα για άλλες χώρες η μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα

Έκθεση του ΔΝΤ αναγνωρίζει τη μεταρρύθμιση της φορολογικής διοίκησης ως βασικό παράγοντα

Ενεργειακό σοκ στις αγορές: Brent και WTI εκτοξεύονται λόγω Ορμούζ και Μέσης Ανατολής

Ισχυρές πιέσεις συνεχίζουν να δέχονται οι διεθνείς αγορές ενέργειας.

ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη αύξηση του εισοδήματος νοικοκυριών το δ’ τρίμηνο του 2025

Η Ελλάδα κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος στον ΟΟΣΑ