Ν. Παππάς: «Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες»

2 λεπτά ανάγνωση
30 Ιουλίου 2019

«Αντί αναπτυξιακής στρατηγικής, η ΝΔ ξεκίνησε τα δωράκια σε τραπεζίτες και ιδιώτες», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τις κινήσεις της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει: «Πρώτον, προετοιμάζει την παροχή «ποινικής ασυλίας» σε τραπεζικά στελέχη σε αντάλλαγμα των απλήρωτων δανείων της. Δεύτερον, με την τροπολογία για το Ελληνικό, την κατάθεση της οποίας ζητούσε επίμονα ο όμιλος Λάτση, προσδοκώντας σε σκανδαλώδη εύνοιά του, αλλάζει το νόμο που διέπει τη συγκεκριμένη επένδυση και τον οποίο, όπως είχε δηλώσει στις προγραμματικές δηλώσεις, υποτίθεται ότι θα τηρούσε».

«Η πολιτική τους είναι απολύτως προβλέψιμη», σχολιάζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Οι απαιτήσεις των μεγαλοεπιχειρηματιών είναι για τη ΝΔ «νόμος». Η τροπολογία αυτή πρέπει να αποσυρθεί. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

GPO: Στο 29,3% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ στο 10,8% – “Γκρεμίζονται” Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού

Το προβάδισμα της ΝΔ όπως αυτό καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις του τελευταίου διαστήματος,

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο