Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση «έπεσε εκ των έσω»

3 λεπτά ανάγνωση
26 Αυγούστου 2015

«Κατηγορώ» κατά των διαφωνούντων στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς δηλώνοντας ευθέως πως έριξαν την κυβέρνηση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό κανάλι SBC ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε πως «αντίπαλος της κυβέρνησης δεν ήταν μόνο τα παλαιό πολιτικό σύστημα, αλλά τελικά και η εσωκομματική αντιπολίτευση» καθώς η κυβέρνηση «έπεσε εκ των έσω».

Αφήνοντας αιχμές κατά της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή τη συμφωνία με τους δανειστές ο υπουργός παραδέχεται μεν ότι έχει και στοιχεία που η κυβέρνηση δεν ήθελε, προσθέτει όμως με νόημα ότι «για να είναι κανείς επαναστάτης θα πρέπει να ξέρει πότε να κάνει τους κατάλληλους συμβιβασμούς και πότε να φτάνει στις κατάλληλες συμφωνίες.»

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε ότι στις επερχόμενες εκλογές οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν εάν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους θα καθίσει ο Αλέξης Τσίπρας ή κάποιος άλλος. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Στην ΕΛΑΣ η Ξενογιαννακοπούλου αφού πρώτα παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοίνωσε η ίδια στη

Με εξυπνάδες δεν πέφτουν οι τιμές: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο έργο ξανά

Το ΠΑΣΟΚ είδε την πλατφόρμα posokanei και έτρεξε να τη βαφτίσει «πόσο