Ν. Ρωμανός σε Ε. Αυλωνίτου: Βιομηχανία κατασκευής νέων γραμματέων και νέων κρατικών φορέων ο ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
10 Ιανουαρίου 2018

Ο Νίκος Ρωμανός και η κα Αυλωνίτου προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την εικόνα ευφορίας και άνθισης της οικονομίας που προσπαθούσε να παρουσιάσει η κυρία Αυλωνίτου είπε: «Θέλω να υποστηρίξω την κυρία Αυλωνίτου. Πράγματι υπάρχει ένας τομέας στον οποίον παρατηρείται ανάπτυξη. Και αυτός είναι ο τομέας της βιομηχανίας. Γιατί έχουν φτιάξει μια βιομηχανία κατασκευής νέων γραμματέων και νέων κρατικών φορέων».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του σχολιάζοντας το «μασάζ» Τσίπρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Ρωμανός τόνισε:

«Δεν χρειάζεται κανένα μασάζ. Καλύτερο μασάζ από αυτό που κάνουν οι καρέκλες τους στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει. Έχετε δει κάτι καρέκλες που έχουν στα αεροδρόμια και κάνουν μασάζ; Αυτό μου θυμίζουν…».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μπάρκας για την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κινηθεί αντιπαραθετικά με τον Τσίπρα»

Η φράση του Κώστα Μπάρκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Π. Μαρινάκης: «Ακούω βερεσέ όσα λέει ο Τσίπρας – Έβαλε πάνω από τριάντα νέους φόρους»

Η δήλωση του Π. Μαρινάκη βάζει ξανά τον Αλέξη Τσίπρα απέναντι στο

ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – “Γκρεμίζονται” Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας – Στο 10,3% το ΠΑΣΟΚ

Άνοδο μισής μονάδας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων (23,3%) δίνει στη