ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου

5 λεπτά ανάγνωση
3 Ιουνίου 2017

Με ανακοίνωσή της η ΝΔ απαντά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού με αφορμή τα αναθεωρημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την Οικονομία που δείχνουν ανάπτυξη 0,4% αντί για ύφεση 0,5 το πρώτο τρίμηνο του έτους, λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να υπηρετήσει κανέναν εθνικό στόχο».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι «εκτός τόπου και χρόνου», ότι «φαντάζεται ευημερία» και ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι να παραμείνει «γαντζωμένος στην καρέκλα».

«Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» καταλήγει στην ανακοίνωσή της ΝΔ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του επιβεβαιώνει, δυστυχώς, με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε μια άλλη πραγματικότητα.

Φαντάζεται ευημερία και ανάπτυξη την ώρα που η χώρα μένει καθηλωμένη και εγκλωβίζεται σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο λιτότητας για πολλά ακόμα χρόνια.

Πρόσφατα, ψήφισε το τέταρτο Μνημόνιο, με πολύ σκληρά μέτρα, χωρίς να πάρει τίποτε σε αντάλλαγμα.

Ούτε για το χρέος, ούτε για την ποσοτική χαλάρωση.

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα, που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, όσο και αν ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

Γι αυτό καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να είναι πιο προσεκτικός.

Δυόμιση χρόνια τώρα η Κυβέρνησή του απέδειξε ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κανένα εθνικό στόχο.

Το μόνο που νοιάζει τον κ. Τσίπρα είναι να μένει γαντζωμένος στην καρέκλα, υπονομεύοντας κάθε εθνική προσπάθεια και διχάζοντας τον ελληνικό λαό.

Ο εθνικός στόχος για την έξοδο από την κρίση θα επιτευχθεί μόνο αν συντελεστεί στον τόπο μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η οποία όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο καλύτερα για τους πολίτες και την πατρίδα μας».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης