ΝΔ: Τελευταία η Ελλάδα στο δείκτη της “δίκαιης ανάπτυξης”

2 λεπτά ανάγνωση
22 Ιανουαρίου 2018

Ενόψει της αναχώρησης του κ. Τσίπρα για το Νταβός, του στέλνουμε την Έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία, μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών, στον δείκτη της “δίκαιης ανάπτυξης”.

Αλλά και σε όλους τους επιμέρους δείκτες, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, καταγράφοντας νέα μείωση της αποταμίευσης των νοικοκυριών, μείωση του κατά κεφαλήν Α.Ε.Π. και αύξηση της φτώχειας.

Μάταια προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει ότι είναι φορέας κοινωνικής δικαιοσύνης. Τα στοιχεία, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες, τους διαψεύδουν καθημερινά. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Τσουκαλάς: «Έχουμε κυβέρνηση με χαρακτηριστικά καθεστώτος»

Ο Κώστας Τσουκαλάς επέλεξε για ακόμη μία φορά ακραία ρητορική.

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Νέα σύγκρουση Μαξίμου – ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές: Η ΝΔ μπλοκάρει νέα Εξεταστική και ανεβάζει τους τόνους κατά Ανδρουλάκη

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ.