Νέα αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών κατά €857 εκατ. τον Νοέμβριο

2 λεπτά ανάγνωση
3 Ιανουαρίου 2019

Αύξηση των συνολικών νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο κατά €857 εκατ. εκ των οποίων τα €801,2 εκατ. οφείλονται στην αύξηση οφειλών από φορολογικά έσοδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, οι οφειλές από φόρους στο εισόδημα αυξήθηκαν κατά €180,2 εκατ. οι οφειλές από φόρους στην περιουσία κατά €169,8 εκατ. οι οφειλές από ΦΠΑ κατά €282,8 εκατ. και οι οφειλές από πρόστιμα Κ.Β.Σ κατά €47,2 εκατ.

Αντίστοιχα, την ίδια περίοδο το 2017, τα συνολικά νέα ληξιπρόθεσμα αυξήθηκαν κατά €1.188,8 εκατ. εκ των οποίων τα €1.138,5 εκατ. οφείλονταν στην αύξηση οφειλών από φορολογικά έσοδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι οφειλές από φόρους στο εισόδημα αυξήθηκαν κατά €454,6 εκατ. οι οφειλές από φόρους στην περιουσία κατά €172,2 εκατ. οι οφειλές από Φ.Π.Α. κατά €255,2 εκατ. και οι οφειλές από πρόστιμα Κ.Β.Σ κατά €86 εκατ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρίβεια χωρίς φρένο: Η νέα πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Η ακρίβεια δεν υποχωρεί – απλώς αλλάζει μορφή.

Παγκόσμια οικονομία: Σημάδια κόπωσης από την Κίνα – Πιέσεις στο διεθνές εμπόριο

Η πορεία της Κίνας βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς οικονομικής ανησυχίας.

Τράπεζα Πειραιώς: Σε περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων η παγκόσμια οικονομία

Με τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή να μετρά ήδη τρεις εβδομάδες και,