Νέα επίθεση Τραμπ στο Δήμαρχο του Λονδίνου

4 λεπτά ανάγνωση
5 Ιουνίου 2017

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στο κεντρικό Λονδίνο που έχει ως τραγικό απολογισμό επτά νεκρούς και 48 τραυματίες εκ των οποίων οι 18 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός Πρόεδρος θεώρησε κάπως «μπλαζέ» τις δηλώσεις του κ. Καν μετά τη διπλή επίθεση, ο οποίος ανέφερε σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις προς τους Λονδρέζους μετά την επίθεση ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μερικές ώρες αργότερα, ο κ. Καν, καταδίκασε την «αρρωστημένη επίθεση» που διαπράχθηκε από «δειλούς τρομοκράτες», σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σήμερα ο Τραμπ επανήλθε σχολιάζοντας και πάλι μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης:

«Αθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για την “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” δήλωσή του. Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν».

Pathetic excuse by London Mayor Sadiq Khan who had to think fast on his “no reason to be alarmed” statement. MSM is working hard to sell it!

 

 

Ο Καν εξελέγη πέρυσι δήμαρχος του Λονδίνου και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ιράν ανταποδίδει πλήγματα των ΗΠΑ σε αντίποινα για την κατάρριψη ελικοπτέρου

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν ανακοίνωσαν σήμερα ότι στοχοποίησαν αμερικανικές βάσεις στον

Το Ιράν διακόπτει την ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε ότι η διαπραγματευτική ομάδα του Ιράν

Νέα άνοδος στο πετρέλαιο μετά τις αμερικανικές επιχειρήσεις στο Ιράν

Ανοδικά κινούνται εκ νέου οι τιμές του πετρελαίου.