Ντ. Μπακογιάννη: «Ο Μακάριος Λαζαρίδης θα έπρεπε να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό και το κόμμα του»

1 λεπτό ανάγνωση
18 Απριλίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε με σαφήνεια για την υπόθεση του Μακάριου Λαζαρίδη, τονίζοντας ότι «θα έπρεπε να διευκολύνει τον Πρωθυπουργό και το κόμμα του», στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη πολιτικών κινήσεων που θα εκτονώσουν την πίεση.

Η παρέμβασή της έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης έντασης στο εσωτερικό της ΝΔ, με το κυβερνών κόμμα να επιδιώκει συσπείρωση και περιορισμό του πολιτικού κόστους, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις και να τροφοδοτεί την αντιπαράθεση.


Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Τσίπρας: «Σημαία μας η δημοκρατία και η δικαιοσύνη»

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα έξω από τον Άρειο Πάγο που κατέθεσε

Χ. Μαμουλάκης: «Είναι αναμενόμενο να συμβαίνουν αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ»

Στις συνεχείς εσωκομματικές εξελίξεις και τις εντάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής

Αδ. Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας πρέπει να μας πει που βρήκε τα λεφτά για την εκδήλωση στο Θησείο – Πρέπει να κόστισε πολλά λεφτά»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την πρόσφατη εκδήλωση του πρώην πρωθυπουργού