Ο Γκουαϊδό συναντά σήμερα τον Μπολσονάρο

2 λεπτά ανάγνωση
28 Φεβρουαρίου 2019

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της βραζιλιάνικης προεδρίας, στρατηγό ε.α. Οτάβιου Σαντάνα ντο Χέγκου Μπάχους, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας και αυτοανακηρυγμένος μεταβατικός πρόεδρος Χουάν Γκουαϊδό εχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου σήμερα Πέμπτη.

Ο Γκουαϊδό αναμενόταν στη Βραζιλία από την Κολομβία το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της προεδρίας της Βραζιλίας, η συνάντηση που θα έχει ο Μπολσονάρου με τον Γκουαϊδό θα είναι «προσωπική». Ο ηγέτης αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας θα έχει επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Βραζιλίας Ερνέστου Αραούζου.

Η Βραζίλια έχει αναγνωρίσει τον Γκουαϊδό, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος την 23η Ιανουαρίου, ως τον νόμιμο ηγέτη της Βενεζουέλας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπολσονάρο: Προειδοποιεί ότι θα βγάλει το στρατό στους δρόμους

Στη Βραζιλία ο Πρόεδρος Μπολσονάρο δηλώνει ότι θα βγάλει το στρατό στους

Πρόεδρος της Βραζιλίας ο ακροδεξιός Μπολσονάρο με 55,7%

Πρόεδρος της Βραζιλίας εξελέγη ο Ζαίχ Μπολσονάρο, όπως άλλωστε έδειχναν όλες οι