Ο “κίναιδος Βελουχιώτης” και ο έξαλλος Κουτσούμπας

4 λεπτά ανάγνωση
25 Φεβρουαρίου 2021

Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο» με μια ανάρτηση «βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού».

«Διαβάζω» είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη,  «ανάρτηση στενού συνεργάτη, βουλευτή σας. Όχι κάποιου τρολ, αλλά του βουλευτή σας, του Λαζαρίδη, που πριν λίγες μέρες το έκανε αυτό, μια ανάρτηση βγαλμένη από τον βούρκο του ναζιστικού Χρυσαυγητισμού! Έγραψε λοιπόν αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος, είπε ο κ. Κουτσούμπας. «Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο τους»!

«Μάλιστα», υπογράμμισε ο γραμματέας του ΚΚΕ,  «παρέπεμπε και σε σχετικό άρθρο ο βουλευτής σε γνωστό διαδικτυακό σκουπιδότοπο. Είναι και ψαγμένος εκτός από ψεκασμένος, τρομάρα του… Να τον χαίρεστε! Τόλμησε να βάλει στο στόμα του τον ήρωα της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατά της ναζιστικής γερμανικής κατοχής, που το άγαλμά του κοσμεί την πόλη της Λαμίας και το όνομά του είναι θρύλος και τραγουδήθηκε από όλο τον λαό μας πλην φασιστών και ταγματασφαλιτών».

Ο πρωθυπουργός είπε από το βήμα της Βουλής ότι ζήτησε από τον Μ. Λαζαρίδη να αποσύρει τη συγκεκριμένη ανάρτηση. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: Συσπείρωση πριν το συνέδριο – Το παρασκήνιο και οι αποφάσεις Μητσοτάκη

Σε πλήρη εκλογικό συναγερμό εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία.

Μέγα ατόπημα…

Ο «Έλα με φόρα» μετά το Συνέδριο, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος συνεχίζει

Ν. Παπαθανάσης: «Δεν υπάρχει κανένα εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ»

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαθανάσης, απορρίπτοντας τα σενάρια περί εσωτερικών εντάσεων στη