O Πρωθυπουργός στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα

2 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας.

12:30 Ο Πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στη CBL PATRAS S.A (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών ΑΕ) και θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους.
18:00 Σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
19:30 Κεντρική Ομιλία του Πρωθυπουργού στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης» στον Πολυχώρο Royal Theater.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΠΑΣΟΚ σε κομβικό σημείο

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πια σε πολύ κρίσιμο σημείο για την μελλοντική του

Στ. Κασσελάκης: Έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου για το μέλλον του κόμματος

Τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου του Κινήματος Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με

Eurobank: Περιοδεία σε Δ. Ελλάδα και Ήπειρο – 2021-2027: Χρηματοδοτήσεις άνω των €650 εκατ. με ισχυρό αναπτυξιακό αποτύπωμα

Με σταθερή προσήλωση στην ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης, η Eurobank πραγματοποιεί τριήμερη