O Πρωθυπουργός στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα

2 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα βρεθεί σήμερα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στην Πάτρα, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας.

12:30 Ο Πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στη CBL PATRAS S.A (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών ΑΕ) και θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους.
18:00 Σύσκεψη με τους Υπουργούς που συμμετέχουν στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
19:30 Κεντρική Ομιλία του Πρωθυπουργού στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση «Δυτική Ελλάδα: Πύλη Ανάπτυξης» στον Πολυχώρο Royal Theater.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι φωνάζουν…

Ζούμε ίσως στην πιο θορυβώδη και ταυτόχρονα πιο αντιφατική περίοδο της μεταπολιτευτικής

ΝΔ: Συσπείρωση πριν το συνέδριο – Το παρασκήνιο και οι αποφάσεις Μητσοτάκη

Σε πλήρη εκλογικό συναγερμό εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία.

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ