Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού

3 λεπτά ανάγνωση
29 Σεπτεμβρίου 2017

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Από εκεί και ύστερα, ο Στράτος Σιωπήλης επανακάμπτει στους «πράσινους» αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του διευθύνοντα συμβούλου, ενώ ο Δημήτρης Γούναρης παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.

Ακόμη, στις 13 Νοεμβρίου 2017 θα συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων με θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου του 2017 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι με θέμα ημερήσιας διάταξης την ανασυγκρότησή του σε σώμα.

Τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ -μετά την παραίτηση του κ. Μάνου Μαυροκουκουλάκη- αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου. Χρέη διευθύνοντος συμβούλου θα ασκεί ο κ. Στράτος Σωπήλης. Επίσης, κοινοποιήθηκε η παραίτηση του κ. Δημήτρη Γούναρη από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ στις 13 Νοεμβρίου 2017 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» της επόμενης σεζόν

Στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη φαντασμαγορική φιέστα της ΑΕΚ έκλεισε η φετινή

Πρωταθλήτρια με τον πιο… «ΑΕΚτζήδικο» τρόπο

Εάν κάποιος ρωτούσε τους φίλους της ΑΕΚ, πριν την έναρξη του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός σε «beastmode» ενόψει Βαλένθια

Το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε και σχετικά εύκολα. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε της Μονακό