ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων 1 δισ. ευρώ στις 12/8

3 λεπτά ανάγνωση
8 Αυγούστου 2014

Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άϋλη μορφή,  ποσού 1.000 ε­κατομ­μυρίων Ευρώ και λήξεως 14 Νοεμβρίου 2014, θα διενεργηθεί την Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους.

Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα εί­ναι η Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 (Τ+3).

Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση  ACT/360.

Η δη­μο­πρα­σία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη δια­δικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.

Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα των 2 εργάσιμων ημερών μετά το τέλος αυτής, και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ. της δεύτερης εργάσιμης ημέρας. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα  ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.

Για τα έντοκα γραμμάτια δεν θα δοθεί καμία προμήθεια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

FED: Σε κρίσιμο σταυροδρόμι τα επιτόκια – Τί περιμένουν οι αγορές

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται τα επιτόκια της Federal Reserve.

ΟΔΔΗΧ: Στα €507 εκατ. οι προσφορές για την επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου – Υπερκάλυψη κατά 2,03 φορές

Με υπερκάλυψη και αύξηση της απόδοσης ολοκληρώθηκε η επανέκδοση του 10ετούς ομολόγου

Ενεργειακό σοκ και ομόλογα: Ο πόλεμος ανεβάζει επιτόκια και πιέζει την οικονομία

Η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή προκαλεί ήδη ισχυρές αναταράξεις στην