Οι Δημοκρατικοί του Κογκρέσου θα έχουν πρόσβαση σε έγγραφα του Λευκού Οίκου

3 λεπτά ανάγνωση
5 Απριλίου 2017

Οι Δημοκρατικοί που συμμετέχουν στην αρμόδια για τις μυστικές υπηρεσίες επιτροπή του Κογκρέσου δήλωσαν ότι σύντομα θα έχουν πρόσβαση στα έγγραφα που σχετίζονται με τη διεξαγωγή της έρευνας σχετικά με πιθανές σχέσεις της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία.

Ο Άνταμ Σκιφ, υψηλόβαθμο στέλεχος των Δημοκρατικών στην επιτροπή που ασχολείται με τις υπηρεσίες πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, δήλωσε ότι στα έγγραφα που έχει παραδώσει ο Λευκός Οίκος στον πρόεδρο της επιτροπής Ρεπουμπλικάνο Ντέβιν Νούνες θα έχουν πρόσβαση τόσο τα μέλη της επιτροπής αυτής, όσο και οι συνάδελφοί τους που συμμετέχουν στην αρμόδια επιτροπής της Γερουσίας.

Οι Δημοκρατικοί πιστεύουν πως τα έγγραφα αυτά έπρεπε να έχουν γίνει προσβάσιμα από τους ίδιους πριν από εβδομάδες.

Τόσο οι επιτροπές του Κογκρέσου, όσο και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) διερευνούν το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας, στον προεκλογικό αγώνα για τις προεδρικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις ΗΠΑ το 2016.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία ΗΠΑ για την επίτευξη προόδου στις διπλωματικές διεργασίες με το Ιράν

Η Ουάσιγκτον εξέφρασε χθες Πέμπτη τη συγκρατημένη αισιοδοξία της, την προσδοκία της

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

ΗΠΑ: Δασμούς ύψους 25% στα εισαγόμενα ευρωπαϊκά οχήματα ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέφυγε ξανά σε ένα από τα αγαπημένα του όπλα.