Π. Καμμένος: Συμφωνία μέχρι τις 18/6 αλλιώς δεν πληρώνουμε το ΔΝΤ

1 λεπτό ανάγνωση
12 Ιουνίου 2015

Για «συμφωνία μέχρι τις 18 Ιουνίου ή ποτέ» έκανε λόγο την Παρασκευή στο Mega ο Πάνος Καμμένος. Στην αντίθετη περίπτωση, προειδοποίησε, δεν πληρώνουμε ούτε το ΔΝΤ ούτε την ΕΕ στα τέλη Ιουνίου.

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε επίσης να αποσυρθεί το ΔΝΤ απο το πρόγραμμα και να αποπληρωθεί από τον μηχανισμό στήριξης EFSF.

Αναφερόμενος πάντως σε παλαιότερες δηλώσεις του ότι η συμφωνία είναι θέμα ωρών, είπε «τώρα λεω ότι είναι θέμα λεπτών» και έκανε λόγο για «παιχνίδια της τελευταίας στιγμής».

Όσον αφορά τον ΦΠΑ στα νησιά διευκρίνισε ότι θα παει στη χαμηλότερη βαθμίδα, κάτι που όμως δε θα ισχύει για τα είδη πολυτελείας.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις