Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης

3 λεπτά ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2015

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε μέσω Facebook πριν από λίγα λεπτά ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κορωνάκης.   

Ο κ. Κορωνάκης μάλιστα δήλωσε και την παραίτησή του από μέλος του κόμματος.   

Η ανάρτηση του κ. Κορωνάκη Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, σήμερα συναντήθηκα με τον νέο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσα την παραίτηση μου από την ΚΕ και την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φεύγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για όσα ζήσαμε και είμαι σίγουρος πως με πολλούς και πολλές θα ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες.

Υ.Γ. Προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. Οι απαντήσεις είναι δύσκολες, οι ευθύνες πολλές και ο αναστοχασμός απαραίτητος.  

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εξυπνάδες δεν πέφτουν οι τιμές: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο έργο ξανά

Το ΠΑΣΟΚ είδε την πλατφόρμα posokanei και έτρεξε να τη βαφτίσει «πόσο

Real Polls: Στο 28,3% η ΝΔ – Κάτω από το 10% το ΠΑΣΟΚ – Εκτός Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ με 1,2%

Στις 6,9 μονάδες κατέγραψε η Real Polls το προβάδισμα της ΝΔ στην

Μπ. Παπαδημητρίου: «Πρέπει να σταματήσει ο κ. Τσίπρας να κάνει τόσο εύκολη τη δουλειά για τον κ. Μητσοτάκη, έλεος!»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Τσίπρα και του χρεώνει