Παραιτήθηκε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ

2 λεπτά ανάγνωση
12 Οκτωβρίου 2019

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε την Παρασκευή (11/10) ότι ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας Κέβιν ΜακΑλίναν υπέβαλε την παραίτησή του και ότι σκοπεύει να ονομάσει νέο υπηρεσιακό υπουργό την επόμενη εβδομάδα.

Το όνομα του ΜακΑλίναν προστέθηκε έτσι στον πολύ μακρύ κατάλογο των στελεχών της κυβέρνησης του Τραμπ που είτε παραιτήθηκαν είτε αποπέμφθηκαν.

«Ο Κέβιν τώρα, έπειτα από τόσα χρόνια στην κυβέρνηση, θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και θα πάει στον ιδιωτικό τομέα. Θα ανακοινώσω τον νέο υπηρεσιακό υπουργό την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν πολλοί θαυμάσιοι υποψήφιοι!», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ρόλος της ενέργειας στον επίμονα υψηλό πληθωρισμό της Ελλάδας

Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, η οποία αναμένεται να συμβάλει

Το Ιράν ανταποδίδει πλήγματα των ΗΠΑ σε αντίποινα για την κατάρριψη ελικοπτέρου

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ιράν ανακοίνωσαν σήμερα ότι στοχοποίησαν αμερικανικές βάσεις στον

Το Ιράν διακόπτει την ανταλλαγή μηνυμάτων με τις ΗΠΑ

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε ότι η διαπραγματευτική ομάδα του Ιράν