Ν. Παρασκευόπουλος: “Το μόνο επιχείρημα της αντιπολίτευσης ήταν αναφορές σε γάτες”

3 λεπτά ανάγνωση
30 Μαρτίου 2016

“Ουδέποτε τηλεφώνησα σε δικαστή ή εισαγγελέα, για να του πω οτιδήποτε. Είμαι απών”, ξεκαθάρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατά την προ ημερησίας για θέματα Δικαιοσύνης, απαντώντας στην αντιπολίτευση.

“Δεν σπεύδω να προσυπογράφω ότι το μείζον πρόβλημα της Δικαιοσύνης είναι η διαφθορά. Εντούτοις το πρόβλημα διαφθοράς που εκτέθηκε από τον πρωθυπουργό δεν απαντήθηκε στη συζήτηση”, σχολίασε.

“Ποιο επιχείρημα ακούσαμε; Αναφορά σε γάτες”, συνέχισε αποδομώντας τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης.

“Ακούσαμε ότι διαφθορά είναι η κατάπτωση των συνειδήσεων, ότι λίστες είναι και άλλες και δια της γενικεύσεως ξεχνάμε τελικά τι σημαίνει διαφθορά και τι σημαίνει λίστα”, είπε επίσης ο κ. Παρασκευόπουλος απαντώντας εμμέσως στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Όσον αφορά στις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, η αντιπολίτευση δεν θεωρεί παρεμβάσεις ό,τι εκ των υστέρων νομοθετικά ψηφίστηκε” πρόσθεσε, σχολιάζοντας: “Ο λόγος περί παρεμβάσεως στη δικαιοσύνη σε αυτή την αίθουσα είναι επιλεκτικός”

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Αποστολάκη: «Καμία περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ – Θα μείνουμε στην αντιπολίτευση»

Η δήλωση της Μ. Αποστολάκη ότι «καμία περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με τη

Μ. Βουλαρίνος: «Στο ΠΑΣΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να μας διασκεδάσουν και να κρατήσουν τη ΝΔ στην κυβέρνηση»

Η τοποθέτηση του Μ. Βουλαρίνου αποτυπώνει με αιχμηρό τρόπο την εικόνα που,

Το “μυστικό” της δημοσκοπικής αντοχής Μητσοτάκη

Παρά τις πιέσεις από την ακρίβεια, τον επίμονο πληθωρισμό και τη γενικότερη