Παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου για τα ανασφάλιστα οχήματα

3 λεπτά ανάγνωση
21 Ιουνίου 2017

Μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο έφτασε το «φιάσκο» με τα ραβασάκια – «βροχή» 300.000 ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε ιδιοκτήτες οχημάτων, που μπήκαν στη μαύρη λίστα των ανασφάλιστων.

Η κυβέρνηση προκειμένου να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες και να διορθωθούν τα λάθη που έχουν διαπιστωθεί μετά από τη διασταύρωση στοιχείων έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Έτσι, αναμένεται να γίνει νέα διασταύρωση δεδομένων και για όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα, θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες τους ειδοποιητήρια.

Μέχρι τότε, έχουν διορία και οι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες προκειμένου να διορθώσουν λάθη σε ό,τι έχει να κάνει με οχήματα τα οποία δεν χρησιμοποιούν, όμως δεν έχουν δηλώσει σε ακινησία, κλεμμένα οχήματα τα οποία όμως εμφανίζονται ακόμη ως να τα κατέχουν οι ίδιοι ή περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έχουν ενημερωθεί τα μητρώα της Εφορίας και των ασφαλιστικών εταιρειών για πωλήσεις, μεταβιβάσεις και κάθε άλλη περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησία των οχημάτων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτινάχθηκε το κόστος δανεισμού – Πιέσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ιαπωνία

Ισχυρές πιέσεις καταγράφονται στις διεθνείς αγορές ομολόγων.

Eurostat: Στο 4,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 4,6% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2026,
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού