Παρατείνεται η ψηφοφορία στη ΝΔ λόγω της μεγάλης συμμετοχής – 325.000 ψηφοφόροι μέχρι τώρα

2 λεπτά ανάγνωση
20 Δεκεμβρίου 2015

Μία ώρα παράταση, μέχρι τις 20:00 το βράδυ, έδωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής του κόσμου.

Μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 200.000 πολίτες, ενώ πολλά εκλογικά κέντρα είναι κατάμεστα με επίδοξους ψηφοφόρους. Η διαδικασία κυλά από τις 7:00 πρωί ομαλά και χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Η συμμετοχή είναι άλλωστε το μεγάλο στοίχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση, όχι μόνο ώστε να έχει λαϊκή νομιμοποίηση ο νέος πρόεδρος, αλλά και ώστε να φανεί το έρεισμα της παράταξης στην κοινωνία.

Τα εκλογικά κέντρα ήταν κανονικά προγραμματισμένο να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα, ενώ στις 21:00 αναμένονταν τα πρώτα αποτελέσματα. Παρά ταύτα, με δεδομένη την παράταση της ψηφοφορίας, όλα πηγαίνουν μία ώρα πίσω.

Η πρώτη καθαρή εικόνα για το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στα μεσάνυχτα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Interview: Στο 31,2% η ΝΔ – Στο 3,3% η Κωνσταντοπούλου – Στο 0,6% ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελαφρώς διαφοροποιημένη εικόνα σε σχέση με άλλες έρευνες του τελευταίου διαστήματος δίνει

Marc: Στο 30,8% η ΝΔ – 2ος ο Τσίπρας – “Γκρεμίζονται” ΚΚΕ – Πλεύση Ελευθερίας – Ελληνική Λύση

H μεγάλη ανατροπή στον χώρο της αντιπολίτευσης καταγράφει η πρώτη μέτρηση της