Παρατείνεται μέχρι τις 15/5 η απαγόρευση εκποίησης κόκκινων δανείων

2 λεπτά ανάγνωση
11 Απριλίου 2016

Παράταση έως τις 15 Μαΐου στη ρύθμιση που απαγορεύει την εκποίηση των «κόκκινων» δανείων δίνει κυβερνητική τροπολογία. Η προηγούμενη ρύθμιση έληγε στις 15 Απριλίου.

Με την ίδια τροπολογία παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2016 (από 3 Μαΐου) η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων των βιώσιμων μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών αναφορικά με την ελάφρυνση και τον διακανονισμό οφειλών τους προς τους χρηματοδοτικούς φορείς, το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακόμη παρατείνεται έως την 1η Ιουνίου 2016 (από 15 Απριλίου) η έναρξη ισχύος του δεύτερου μέρους του νόμου σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο δημοσίων συμβάσεων, προμηθειών και υπηρεσιών.

Η τροπολογία εντάχθηκε σε κύρωση σύμβασης της Ελλάδας με την Μολδαβία, η οποία θα ψηφιστεί την Τετάρτη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα μνημόνια και το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ… στην ανάπτυξη

Η Ελλάδα, από «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ στα μνημόνια, εξελίχθηκε σε παράδειγμα

Επενδύσεις και κατανάλωση κράτησαν ψηλά την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας – Στο 2% η ανάπτυξη

Η ελληνική οικονομία διατήρησε τη θετική της δυναμική κατά το πρώτο τρίμηνο

Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους – Έγκριση για πρόωρη αποπληρωμή €6,94 δισ.

Τα διοικητικά συμβούλια των ESM και EFSF ενέκριναν την πρόωρη αποπληρωμή δανείων