ΠΑΣΟΚ: Αν λειτουργούσαμε με δημοσκοπικά κριτήρια, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρώ

3 λεπτά ανάγνωση
1 Δεκεμβρίου 2013

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Real News» με τίτλο «Απασφάλισε ο Βενιζέλος».Στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει: «Αν είναι να πέσουμε, καλύτερα να συμβεί γιατί πήγαμε κόντρα στην τρόικα, παρά να μας ρίξουν οι βουλευτές».

Στην απάντησή του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως εάν κριτήριο του προέδρου του ήταν «η δημοσκοπική προστασία του κόμματος και η αποφυγή του εκλογικού κόστους, δεν θα υπήρχε σήμερα μία Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Σε ό,τι αφορά το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και των ομαδικών απολύσεων, στην ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται πως το ΠΑΣΟΚ «κινείται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που διέπει την κυβέρνηση συνεργασίας και των σχετικών ταυτόσημων δηλώσεων του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης».

Επίσης, μεταξύ άλλων, στην απάντηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται πως το κόμμα δεν δέχεται υποδείξεις ούτε από «όψιμους ‘φιλομνημονιακούς’ που θέλουν να ξεχάσουν τις αντιμνημονιακές τους κορώνες, ούτε από γιαλαντζί ‘αντιμνημονιακούς’ που τρέμουν μη τυχόν και υπάρξει τριβή με την τρόικα!».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις