Π. Μαρινάκης: «Εκλογές προς την άνοιξη του 2027»

1 λεπτό ανάγνωση
6 Μαΐου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει την ολοκλήρωση της τετραετίας, τοποθετώντας τις επόμενες εθνικές εκλογές προς την άνοιξη του 2027.

Όπως ανέφερε, στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχίσει την εφαρμογή του προγράμματός της χωρίς πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα, την οικονομία και τις μεταρρυθμίσεις.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην καθημερινότητα των πολιτών και στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της μέχρι το τέλος της θητείας της.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Τσουκαλάς: «Η ΝΔ φοβάται να βρεθεί με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική κάλπη»

Ο Κώστας Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «10 Παντού» και μίλησε για

Μ. Παπαδημητρίου: «Όσο χαμηλότερα πέφτει η αντιπολίτευση τόσο ευκολότερα θα κερδίσει ο Κ. Μητσοτάκης»

Την εκτίμηση ότι η εικόνα της αντιπολίτευσης ενισχύει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Interview: Στο 29,5% η ΝΔ, 2ο το κόμμα Τσίπρα, 4η η Καρυστιανού – Επιλέγουν Μητσοτάκη για τον πρωθυπουργό που θα σηκώσει το «κόκκινο τηλέφωνο»

Πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία με 29,5% και διαφορά 15 μονάδων από το δεύτερο κόμμα Τσίπρα καταγράφει δημοσκόπηση