Ακυρώθηκε η μετακίνηση του Μ. Σφακιανάκη

3 λεπτά ανάγνωση
18 Φεβρουαρίου 2016

Aνακλήθηκε η μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στον κλάδο ανθρώπινου δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ανακλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έγινε δεκτή η προσφυγή του κ. Σφακιανάκη και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.,

Στην θέση του πρϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

Η απομάκρυνση του κ. Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των κρίσεων της ΕΛΑΣ, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας και αντιπαράθεση στη Βουλή.

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Real Polls: Στο 29,7% η ΝΔ – “Ξεφούσκωσε” ο Τσίπρας – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Στο 29,7% ανέρχεται το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος

Alco: Προβάδισμα 9,9 μονάδων για τη ΝΔ, κάμψη για ΕΛ.Α.Σ – Από το 7,8% στο 3,1% η Καρυστιανού

Αμετάβλητο παραμένει το πολιτικό σκηνικό μετά τη ΔΕΘ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση

Opinion Poll: Στο 31% η ΝΔ – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Στο 7,3% η Ελληνική Λύση – Εξαϋλώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκτίμηση ψήφου, με πολυπαραγοντική κατανομή των αναποφάσιστων, η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται