Ακυρώθηκε η μετακίνηση του Μ. Σφακιανάκη

3 λεπτά ανάγνωση
18 Φεβρουαρίου 2016

Aνακλήθηκε η μετακίνηση του υποστράτηγου Μανώλη Σφακιανάκη από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στον κλάδο ανθρώπινου δυναμικού του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ανακλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έγινε δεκτή η προσφυγή του κ. Σφακιανάκη και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.,

Στην θέση του πρϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

Η απομάκρυνση του κ. Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο των κρίσεων της ΕΛΑΣ, είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, προκαλώντας και αντιπαράθεση στη Βουλή.

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Τι να πω για το όνομα, φαντάζομαι το ΕΑΜ το άφησε στον Παύλο Πολάκη»

Νέα πολιτική αιχμή κατά του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είπε πολλά αλλά «κούφια»…

Είπε πολλά αλλά «κούφια» χθες ο Α. Τσίπρας. Aλλωστε, ποτέ δεν είχε

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της

Ολοκληρώθηκε ο ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, χαρίζοντας πέντε ημέρες έντονης αγωνιστικής