Πορτοσάλτε για Βαξεβάνη: “Αντιπολίτευση αντάξια κλεφτοκοτάδων!”

3 λεπτά ανάγνωση
1 Δεκεμβρίου 2020

«Σιγά την αποκάλυψη, αντιπολίτευση αντάξια κλεφτοκοτάδων!» απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε σε tweet του Κώστα Βαξεβάνη, στο οποίο ανέφερε ότι εντόπισαν τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό στην Πάρνηθα με τους μοτοσυκλετιστές.

Έπειτα από την παραδοχή του κ. Πέτσα ότι ο Πρωθυπουργός «πηγαίνει για ποδήλατο στην Πάρνηθα και παίρνει τσουρέκι όπως κάθε Έλληνας πολίτης. Είναι ανθρώπινος. Ποτέ δε θα αρνηθεί να φωτογραφηθεί ή να μιλήσει με οποιανδήποτε Έλληνα»,ο Κώστας Βαξεβάνης έσπευσε να αναρτήσει tweet απάντηση στον Άρη Πορτοσάλτε. Εκεί, έγραψε: «Τον Πορτοσαλτε δεν τον ενημέρωσαν πως το σενάριο που απεργαζονταν περί παλιών φωτογραφιών δεν το προώθησαν, γιατί βρήκαμε τους μοτοσυκλετιστες και τις αναρτήσεις τους στο FB, οπότε την πάτησαν».

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν άφησε να πέσει στο κενό η αναφορά Βαξεβάνη και του απάντησε αιχμηρά: «Σιγά την αποκάλυψη, αντιπολίτευση αντάξια κλεφτοκοτάδων! Ανταμώνει το Πρωθυπουργικό ζεύγος παρέα πολιτών κ αντί να κρυφτεί στο κότερο σαν τον Τσίπρα, συζητά,φωτογραφίζεται κ συμπεριφέρεται ανθρώπινα. Για σας τους αριστερούς που σας συνόδευε η μισή Αστυνομία είναι,φυσικά,τρομερό..».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Metron Analysis: Στο 28,5% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛ.Α.Σ. με 15,2% – Κυριαρχία Μητσοτάκη – ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής

Την κυριαρχία της ΝΔ και τον περαιτέρω κατακερματισμό της αντιπολίτευσης με το

Το χειρότερο είδος από όλα τα φίδια, το φίδι δεκανίκι του φιδιού…

Πέρασαν τρεις μέρες, από την Δευτέρα το βράδυ, που είδα το επεισόδιο

GPO: Στο 28,6% η ΝΔ – Στο 1,3% ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 4,7% η Κωνσταντοπούλου

Τις τάσεις συνολικής αναδιάταξης των συσχετισμών σε όλο τον χώρο της αντιπολίτευσης