«Πράσινο φως» για εκλογές στην Κεντροαριστερά στις 12 και 19 Νοεμβρίου

2 λεπτά ανάγνωση
9 Οκτωβρίου 2017

Το πράσινο φως για την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αρχηγού στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς στις 12 και 19 Νοεμβρίου, άναψαν με επιστολή που έφτασε στο γραφείο του Νίκου Αλιβιζάτου, οι εταιρίες που έχουν αναλάβει την ηλεκτρονική διασύνδεση των καλπών.

Παραμένει βέβαια η ένσταση του Ποταμιού για τον μαραθώνιο της Αθήνας, που θα συμπέσει με τις κάλπες της πρώτης Κυριακής για τον πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. «Στη Γερμανία έκαναν εθνικές εκλογές την ημέρα που είχαν τον μαραθώνιο του Βερολίνου» επισημαίνουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Βέβαια, για να γίνουν κανονικά οι εκλογές θα πρέπει να στελεχωθούν και να λειτουργήσουν οι εφορευτικές επιτροπές, οπότε από σήμερα, σύμφωνα με τους επιτελείς των υποψηφίων αρχηγών, ξεκινά το κυρίως μέρος της προετοιμασίας, αλλά και της προεκλογικής περιόδου.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Δρυμιώτης: «Είχα πει ότι και πριν και μετά την ΔΕΘ ο Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος»

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης βλέπει νέα αυτοδυναμία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος

Οι βουλευτές, οι γκρίζες ζώνες και το νέο πολιτικό καταφύγιο

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που αυτή την περίοδο κοιμάται και ξυπνά με

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης Γραμματέας της ΝΔ

Με στόχο την ενίσχυση της κομματικής λειτουργίας και την καλύτερη προετοιμασία ενόψει