Πως “είδε” η Citi την εκλογή της Φ. Γεννηματά

2 λεπτά ανάγνωση
20 Νοεμβρίου 2017

Στην εκλογή της Φώφης Γεννηματά ως νέα ηγέτιδα της κεντροαριστεράς επικεντρώνεται η Citi σε σημερινό της note.

Το νέο κόμμα πιθανότατα θα προσπαθήσει να καλύψει το πολιτικό χάσμα μεταξύ του σημερινού κυβερνώντος κόμματος, του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, και του συντηρητικού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Citigroup, η κεντροαριστερά υπό την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά θα είναι πιθανόν ανοικτή σε συνασπισμούς με ένα από τα δύο κόμματα. Όπως ωστόσο σημειώνει, οι εθνικές εκλογές στην Ελλάδα  είναι ακόμη μακριά και είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο του 2019, καθώς η κυβέρνηση φαίνεται να ανακτά κάποια δημοτικότητα μετά τη βελτίωση των οικονομικών προοπτικών και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του τρίτου προγράμματος διάσωσης τον Ιούνιο.

Ελευθερία Κούρταλη

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της
Τασεις επενδυσεων στην Ελλαδα

Ο δρόμος προς την απόλυτη κανονικότητα και την υποχώρηση του ελληνικού χρέους στο 100% του ΑΕΠ

O υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης εξήρε την ομάδα του Οργανισμού

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει