Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίας αστυνομικός των ΜΑΤ

2 λεπτά ανάγνωση
10 Ιανουαρίου 2017

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στις 6.18 το πρωί εναντίον κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαρίλαου Τρικούπη, όταν άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας ειδικός φρουρός.

Άνδρες της ασφάλειας που έφτασαν άμεσα στο σημείο εντόπισαν τρεις κάλυκες. Δυο βολίδες κατά της κλούβας και μια σε κάβα ποτών διπλά στα γραφεία. Έχει αποκλειστεί το σημείο. Επί τόπου έσπευσαν και άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Φέρει τραύμα στο μηρό και επιφανειακό τραύμα στο στήθος. Στο νοσοκομείο πηγαίνει και η Φώφη Γεννηματά. 

Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της αστυνομίας για να εντοπιστεί ο δράστης.

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης. Ήθελαν νεκρούς πρόσθεσε, σημειώνοντας πως πρέπει να πάψουν τα Εξάρχεια να αποτελούν  περιοχή που δεν ξέρει κάνεις τι γίνεται.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, χωρίς καθαρή δυναμική η αντιπολίτευση

Σταθερό προβάδισμα διατηρεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Opinion

Ν. Φαραντούρης: «Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει θέσεις, κυβερνητικό πρόγραμμα και στελέχη να το εφαρμόσουν»

Ο Νικόλας Φαραντούρης υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη

Π. Μαρινάκης: «Όχι από τη ΝΔ στο αίτημα για προανακριτική για Λιβανό και Αραμπατζή»

Την αρνητική απάντηση της ΝΔ στην πρόταση για προανακριτική για ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε