Σ.Παπαδόπουλος για Novartis: Το πόρισμα της Δικαιοσύνης είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχτούμε

4 λεπτά ανάγνωση
8 Φεβρουαρίου 2022

Σε καθαρή διαφοροποίηση από την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για την σκευωρία Novartis προχώρησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σάκης Παπαδόπουλος υπογραμμίζοντας στην Βουλή πως το κόμμα του οφείλει να αποδεχθεί τις δικαστικές αποφάσεις που θέτουν στο αρχείο τις υποθέσεις των πολιτικών προσώπων που στοχοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε παράλληλα πως η εξεταστική επιτροπή που ερεύνησε υποθέσεις του τομέα Υγείας δεν εντόπισε ποινικές ευθύνες για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που τελικά στοχοποιήθηκαν και παραπέμφθηκαν από το τον «μηχανισμό Ρασπούτιν»

«Η επιτροπή είχε καταλήξει ότι για όλες τις περιπτώσεις που εξετάσαμε μόνο για τρία πρόσωπα πρέπει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών. Για Αβραμόπουλο, Γεωργιάδη και Λοβέρδο. Εύχομαι και στον Αν. Λοβέρδο να αθωωθεί για το ποινικό μέρος της υπερκοστολόγησης των φαρμάκων της Novartis. Εμείς στο πόρισμα που καταθέσαμε δεν βρήκαμε ενοχοποιητικά στοιχεί ούτε για τον Βενιζέλο, ούτε για τον Κουτρουμάνη, ούτε για τον Στουρνάρα. Ούτε βέβαια για τους Πικραμμένο, Σαμαρά, Λυκουρέντζο και Σαλμά. Θελήσαμε την περαιτέρω διερεύνηση και η εισαγγελία καταπολέμησης της διαφθοράς έκανε άριστη δουλειά και τώρα έβαλε την υπόθεση στο αρχείο». 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χ. Γιαννούλης: «Η Κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα παντελόνια της στα funds»

Ο Χρήστος Γιαννούλης επιτίθεται στην κυβέρνηση με μια ακραία και προσβλητική έκφραση

Δ. Τεμπονέρας: «Αγνοούμε τι εισόδημα έχουν αυτοί με εκατομμύρια στη χώρα»

Ο Διονύσης Τεμπονέρας επιστρατεύει ξανά την εύκολη ρητορική κατά των «πλουσίων».

«Μπλόκο» στην Έλενα Ακρίτα για την αντιπροεδρία της Βουλής – 169 «παρών»

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή της Έλενας Ακρίτα στη θέση