Αντ.Σαμαράς: “Διαπραγματευόμαστε συνετή έξοδο στην κανονικότητα”

2 λεπτά ανάγνωση
23 Οκτωβρίου 2014

«Μια συνετή έξοδο στην κανονικότητα» διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Διαπραγματευόμαστε στενά με τους δανειστές μας την επόμενη μέρα μετά το τέλος του προγράμματος, για μία συνετή έξοδο στην κανονικότητα».

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως έχει αρχίσει η συζήτηση για τη μετά το μνημόνιο εποχή και στοιχείο των διαπραγματεύσεων αποτελεί μια πιθανή προληπτική γραμμή στήριξης που θα προστάτευε τη χώρα μας  από πιθανές αναταράξεις στις αγορές.

Είχε επίσης επαναλάβει πως «σε κάθε περίπτωση … η Ελλάδα θα συνεχίσει το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής εξυγίανσης». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ΕΕ στη μείωση του χρέους με πτώση ρεκόρ 67 μονάδων

Τη μεγαλύτερη μείωση δημοσίου χρέους μεταξύ των «27» της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταγράφει

Εκταμίευση πόρων ύψους €1,18 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προς την Ελλάδα

Στην εκταμίευση πόρων ύψους 1,18 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και

ΔΝΤ: Θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έως το 2031 – Κάτω από τον μέσο όρο των ανεπτυγμένων οικονομιών

Σε τροχιά εντυπωσιακής αποκλιμάκωσης εισέρχεται το ελληνικό δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τις